Kom eens langs in de showroom

Wastafels

Met dit sanitairproduct kunt u alle kanten uit, van een basic wastafel tot een design wastafel.

Corian wastafels

De meest voorkomende uitvoering van de wastafel is de keramische wastafel, dit product wordt al eeuwen gebruikt en de eigenschappen blijven veel mensen aanspreken. Wastafels kunnen echter ook van bijvoorbeeld Corian of soortgelijke materialen gemaakt worden, wastafels van dit materiaal bieden veel meer mogelijkheden in maatvoering en vormgeving, Corian wastafels zijn porieëndicht en massief door en door gekleurd, mocht er ooit een beschadiging ontstaan is deze weg te polijsten.

2 persoons wastafel

De wastafel is tegenwoordig vaak geschikt voor 2 persoons gebruik, met elkaar in de badkamer staan te wachten is nu eenmaal niet altijd leuk. Dubbele wastafels met één of twee bakken komen dan ook steeds meer voor. De wastafel biedt vaak ook ruimte aan de kraan (of kranen) maar vaak wordt deze ook boven de wastafel in de muur geplaatst om de kalk kringen schoonmaken op de wastafel te voorkomen.  Veel design wafels hebben geen overloop meer waardoor de handwasjes in een emmer gedaan moeten worden. Wanneer u een apartere wastafel wilt had de wastafel ook van natuursteen, hout, glas, metaal geleverd worden.

Designer wastafel

In onze showroom vindt u veel wastafels die ontworpen zijn door designers, vormgeving en doelmatigheid gaan dan vaak boven productie hoeveelheden en die exclusiviteit heeft zijn prijs.

Een bekende Nederlandse ontwerpster, Marike Andeweg heeft een eigen wastafel hoek in onze toonzaal om haar eigentijdse en slimme wastafel ontwerpen tot hun recht te laten komen.

Meer info?