Wastafels

Met dit sanitairproduct kunt u alle kanten uit, van een basic wastafel tot een design wastafel.

Corian wastafels

De meest voorkomende uitvoering van de wastafel is de keramische wastafel, dit product wordt al eeuwen gebruikt en de eigenschappen blijven veel mensen aanspreken. Wastafels kunnen echter ook van bijvoorbeeld Corian of soortgelijke materialen gemaakt worden, wastafels van dit materiaal bieden veel meer mogelijkheden in maatvoering en vormgeving, Corian wastafels zijn porieëndicht en massief door en door gekleurd, mocht er ooit een beschadiging ontstaan is deze weg te polijsten.

2 persoons wastafel

De wastafel is tegenwoordig vaak geschikt voor 2 persoons gebruik, met elkaar in de badkamer staan te wachten is nu eenmaal niet altijd leuk. Dubbele wastafels met één of twee bakken komen dan ook steeds meer voor. De wastafel biedt vaak ook ruimte aan de kraan (of kranen) maar vaak wordt deze ook boven de wastafel in de muur geplaatst om de kalk kringen schoonmaken op de wastafel te voorkomen.  Veel design wafels hebben geen overloop meer waardoor de handwasjes in een emmer gedaan moeten worden. Wanneer u een apartere wastafel wilt had de wastafel ook van natuursteen, hout, glas, metaal geleverd worden.

Designer wastafel

In onze showroom vindt u veel wastafels die ontworpen zijn door designers, vormgeving en doelmatigheid gaan dan vaak boven productie hoeveelheden en die exclusiviteit heeft zijn prijs.

Een bekende Nederlandse ontwerpster, Marike Andeweg heeft een eigen wastafel hoek in onze toonzaal om haar eigentijdse en slimme wastafel ontwerpen tot hun recht te laten komen.

antonio-lupi-wastafel-wit
Wastafel Flat with Noon
Not-Only-White-wastafel-award
Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet