Kom eens langs in de showroom

Toiletten

Vanzelfsprekend in elk huis in gebruik maar vaak onbelicht. Het toilet is ook de plaats waar uw gasten en-of visite gebruik van maken en juist daarom verdient het extra aandacht en zorg. De uitstraling en het design van uw sanitair geeft een duidelijk beeld van uw huishouden en smaak. Design toiletten kunnen een echte extra aan uw interieur toevoegen! Uw gasten en bezoekers kunnen gewoonlijk wel uw keuken en toilet zien en u kunt daar tonen waarvoor u staat.

Assortiment

Toiletten zijn er in heel veel variaties en designs maar ook in veel kleuren leverbaar. Wij leveren ze van o.a. wit, antraciet, blauw, groen, bruin, grijs tot zwart en zelfs bijvoorbeeld in twee kleuren zoals mat wit met zwart keramiek.

Hygiëne

Tegenwoordig is er ook meer aandacht voor de hygiëne en worden steeds vaker toiletten met Onder-douche geplaatst en gebruikt.  Het begrip Aquaclean geeft helder de toegevoegde waarde aan.  Sanitair douche-toiletten leveren we van verschillende producenten, van basis tot volledig geautomatiseerd.

Wandclosets

In ons land komen vaak de compacte wandclosets goed tot hun recht vanwege de kleine wc ruimte en veel fabrieken hebben verschillende kleine wc modellen in hun assortiment.

MEER TOLIETTEN? > Kijk onder de diverse merken
Toilet Cool