Project Description

Toiletten

Vanzelfsprekend in elk huis in gebruik maar vaak onbelicht. Het toilet is ook de plaats waar uw gasten en-of visite gebruik van maken en juist daarom verdient het extra aandacht en zorg. De uitstraling en het design van uw sanitair geeft een duidelijk beeld van uw huishouden en smaak. Design toiletten kunnen een echte extra aan uw interieur toevoegen! Uw gasten en bezoekers kunnen gewoonlijk wel uw keuken en toilet zien en u kunt daar tonen waarvoor u staat.

Assortiment

Toiletten zijn er in heel veel variaties en designs maar ook in veel kleuren leverbaar. Wij leveren ze van o.a. wit, antraciet, blauw, groen, bruin, grijs tot zwart en zelfs bijvoorbeeld in twee kleuren zoals mat wit met zwart keramiek.

Hygiëne

Tegenwoordig is er ook meer aandacht voor de hygiëne en worden steeds vaker toiletten met Onder-douche geplaatst en gebruikt.  Het begrip Aquaclean geeft helder de toegevoegde waarde aan.  Sanitair douche-toiletten leveren we van verschillende producenten, van basis tot volledig geautomatiseerd.

Wandclosets

In ons land komen vaak de compacte wandclosets goed tot hun recht vanwege de kleine wc ruimte en veel fabrieken hebben verschillende kleine wc modellen in hun assortiment.

Toilet Cool
Toilet Fluo
Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet