Project Description

Kom eens langs in de showroom

Stoomcabines

Wij leveren stoomcabines van Artweger en Cleopatra en Tylø, deze stoomcabine fabrikanten leveren uitsluitend de beste kwaliteit stoomcabines, het idee dat onze klant in een 100% vochtige omgeving zit pal naast 230V maakt dat wij alleen voor 100% veiligheid gaan.

Stoomdouche

Een stoomcabine is eigenlijk een afgesloten doucheruimte waarin ook een Turks stoombad kan worden genomen. Het grootste voordeel van een stoomcabine is de korte opwarmtijd, een bad vullen kost 2 x zoveel tijd en ongeveer 150-200 liter water terwijl een stoomcabine ongeveer 2 liter per uur gebruikt. Tijdens het douchen kunt u nog besluiten de stoomcabine te gebruiken, met een minuut of 4 zit u te ontspannen in de stoomwolken. Een stoomcabine heeft ook als voordeel dat wanneer deze regelmatig als stoombad wordt gebruikt het reinigen eigenlijk tijdens het stomen gebeurd. In de stoomcabine kan de gehele stoomtechniek worden geplaatst maar vaker wordt voor een externe stoomtechniek gekozen omdat dit in geen ruimte vraagt en omdat het minder schoonmaken vraagt.

Sauna

Een stoomcabine heeft dezelfde uitwerking op de gebruiker als een saunabad, het belangrijkste is de ontspanning in de warmte eventueel aangevuld met geurstof om de luchtwegen te openen. Groot verschil is de opwarmtijd, de sauna vraagt al snel 45 minuten en de stoomcabine slechts 4 tot 5 minuten. Wanneer u wel de warme ontspanning wilt maar hieraan geen hele avond wilt of kunt bestelden is een stoomcabine de oplossing. Wij adviseren vaak het bad en de douche te vervangen door alleen een stoomcabine, dit geeft minstens hetzelfde comfort maar vraag veel minder badkamer ruimte.

Meer info?
Glazen stoom en welness cabine Cleopatra - bij Dicks Haarlem
Stoomcabine Cleopatra Zeta- bij Dicks Haarlem
Stoomdouche Cleopatra - bij Dicks Haarlem
Stoomcabine Cleopatra Delta - bij Dicks Haarlem
Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet