Kom eens langs in de showroom

Spiegelkasten

De naam geeft niet helemaal weer wat dit product doet; een spiegelkast kan ervoor zorgen dat de badkamer er altijd schoon en verzorgd uitziet. Waar zonder spiegelkast alle dagelijkse gebruiksartikelen rond, of op de wastafel slingeren en een rommelige indruk geven is een spiegelkast de plaats om die zaken in op te ruimen. U zet één deur open pakt de spullen die u nodig heeft en na gebruik is de makkelijkste plek om het weer neer te zetten de plaats waar het vandaan kwam. Als u de spiegelkast weer sluit is de badkamer direct weer opgeruimd.

In de spiegelkast zit natuurlijk planken om veel overzichtelijk op te ruimen maar ook de verlichting en elektra punten vindt u in de spiegelkast.
Spiegelkasten zijn er in net zoveel uitvoeringen als een badmeubel, waarbij veel meubelfabrikanten voor hetzelfde materiaal als de onderkast kiezen waardoor het één geheel wordt. Wanneer er nog meer luxe en kwaliteit wordt gewaardeerd valt de keuze vaak op aluminium spiegelkasten, deze zijn vaak nog strakker en nog hoogwaardiger afgewerkt. De mooiste spiegelkasten hebben vaak aan de zijkanten ook spiegels zodat ze de kleur van de wand overnemen waardoor de diepte nog minder opvalt.

Meer info?
inbouw-spiegelkast badkamer