Project Description

Royal Douche

De beste douchedeuren

‘op maat gemaakt en direct geleverd’

Dat is de zekerheid van Royal-Douche. Hoogwaardige en fraaie, op maat gemaakte douchedeuren zijn belangrijk. Ze bepalen niet alleen de uitstraling van een  badkamer, maar worden ook zwaar belast en moeten langdurig bestand zijn tegen vochtigheid en hoge temperaturen.

Goedkope douchedeuren slijten snel. Er ontstaan naden en kieren, waardoor de badkamervloer nat wordt en de gebruiker na elke douchebeurt moet dweilen. Of er breken bewegende onderdelen af, waardoor de douchedeuren niet goed meer sluiten en er zelfs gevaarlijke situaties kunnen optreden. De meeste douchedeuren zijn gemaakt van gehard glas en hoe dunner dit is, hoe groter de kans op verwondingen als de deur breekt.

 

Kom eens langs in de showroom

Douchedeuren die voldoen aan al uw wensen

Wilt u douchedeuren in een afwijkend formaat of een unieke uitvoering, dan zijn deze vaak slecht leverbaar.  De meeste leveranciers bieden weinig flexibiliteit en hanteren lange levertijden, omdat de productie in het buitenland plaatsvindt. Zou het niet fijn zijn als een Nederlandse producent douchedeuren op maat maakt, die wél volledig voldoen aan al uw wensen? Royal-Douche is deze producent en we maken al uw badkamer-dromen waar.

Afspraak 3D ontwerp maken?
Ronde Douchedeuren douchewand van Royal Douche