Project Description

Regendouches

Een douchekop die het gevoel geeft van een tropische regenbui is voor veel mensen het toppunt van luxe-douchen. Een regendouche is leverbaar van rond 16 cm tot en met 86 x 100 cm.

Watergebruik regendouche

Het watergebruik begint bij ongeveer 9,5 liter per minuut en kan tot een 80 liter per minuut oplopen in het extreemste geval. Hierbij worden natuurlijk ook zeer hoge eisen aan de warm-water voorziening en het afvoersysteem gesteld.

De ene fabrikant levert een plaat met gaatjes en de andere verstopt zeer vernuftige systemen in de regendouchekop zodat het gebruik plezier maximaal wordt.

Waterval douche

Omdat een regendouche niet primair een lekkere harde straal geeft wordt deze vaak ook gecombineerd met bijvoorbeeld een waterval-douche.

Beide douchekoppen worden gekombineerd met een handdouche om bijvoorbeeld de doucheruimte te kunnen schoonmaken. Onze regendouches zijn allen voorzien van een anti-kalk systeem om de langdurige werking te garanderen.

Inbouw- als met opbouwkranen

Een regendouchekop kan tegenwoordig zowel met inbouw- als met opbouwkranen geleverd worden. Natuurlijk geeft de inbouwversie meer vrijheid voor de indeling van de doucheruimte. Het aansluiten van de douchekop kan zowel uit de muur als vanuit het plafond maar er zijn ook modellen die de regendouche-functie combineren met de bevestiging functie van de douchewand.

Voor veel vrouwen is een regendouche niet de meest ideale vanwege de niet altijd gewenste natte haren wat met een regendouche vrijwel onvermijdelijk is en het uitspoelen na het wassen lukt alleen met de betere merken en hogere ketelcapaciteit.

In onze showroom vindt u veel verschillende opstellingen waarin een regendouche is opgenomen.

Fima melograno-regendouche
Dornbracht-Experience-Shower-Aquamoon-Luxury-Bathroom
Dornbracht-Experience-Vertical-Shower-Luxury-Bath
Zucchetti Closer shower head
Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet