Kom eens langs in de showroom

Design radiatoren

Wij hebben niet alleen de handdoekdrager maar ook de echte designradiatoren in ons assortiment, in onze showroom kunt u zelfs modellen vinden die ook in toonaangevende kunstmusea te vinden zijn. Bijvoorbeeld de Milano die ook is opgenomen in de expositie van het International Design Museum in Munchen of de Ad-On die in Centre Pompidou in Parijs hangt, beide van Tubes.

Assortiment

Wij leveren verschillende merken designradiatoren waarbij ons eerste criterium de kwaliteit is, onze fabrikanten geven bijna allemaal 10 jaar garantie op lekkage en roesten mits conform de montage voorschriften aangesloten.

In ons assortiment zitten ook decorradiatoren die haaks op de muur worden geplaatst als afscheiding maar ook bijvoorbeeld een radiator die als zitbank kan worden gebruikt.

Ook elektrische radiatoren zijn leverbaar in veel uitvoeringen. Zelfs een combinatie van elektra en centrale verwarming is mogelijk om ’s zomers ook een verwarmde handdoek te hebben.

Aansluitmateriaal

Ook het aansluitmateriaal krijgt meer aandacht waardoor de ijzerwinkel wordt vervangen door in het chroom of in de kleur van de radiator uitgevoerde kranen. De nieuwste trend is in het geheel geen aansluitmateriaal in beeld en de kranen in de muur gebouwd.

Gelukkig is er steeds meer interesse voor de inrichting van de leefomgeving en wordt er vaker gekozen voor mooie radiatoren in plaats van de standaard elementen. Uw interieur uitstraling krijgt een geweldige boost met designradiatoren die natuurlijk geheel in een passende kleur of juist in een contrast kleur kunnen worden geleverd.

Meer info?