Project Description

Kranen

Omdat steeds meer mensen het liefst een onderhouds-arme badkamer hebben verkopen wij veel inbouwkranen. Het belangrijkste verschil is dat de techniek zich achter de tegels bevindt en dat daar dus geen kalkafzetting of vervuiling kan plaatsvinden. Een ander voordeel is de vrijheid van het indelen van de doucheruimte; de eerste stralen koud water krijgt de gebruiker bij slimme montage niet over zich heen. Ook in de muur gebouwde wastafelkranen geven een zeer luxe uitstraling en minder schoonmaakwerk.

Badkamer kranen

Wij zoeken naar die leveranciers die zich onderscheiden door zeer snelle service afwikkeling en onderdelen levering. Wij kopen onze kranen in in Denemarken, Duitsland, Italië bij gerenommeerde-, vaak familie bedrijven.

In de badkamer worden voor de douche meestal thermostaatkranen gekocht vanwege de veiligheid maar ook het gebruiksgemak speelt een rol.

De moderne kranen zijn natuurlijk voorzien van keramische schijven en de nieuwste modellen beschikken over een elektronische regeling voor de temperatuur en debiet-regeling. Wastafel-mengkranen worden vaak als één handelkraan gekocht omdat dit een strakkere uitstraling heeft en eenvoudiger is in de bediening.

Design kranen

Design liefhebbers kiezen ook wel voor twee-greeps kranen vanwege de uitstraling. Deze klanten kiezen vaak voor kranen van bijvoorbeeld: Arne Jacobsen, Palomba, Sieger Design, Graff.

Een ander onderscheid is dat er al fabrikanten gegarandeerd loodvrije kranen leveren, dit giftige metaal komt in hun producten niet meer voor.

Ook rvs-kranen zijn van verschillende fabrikanten leverbaar in metaalkleuren, maar ook in bijvoorbeeld rood, blauw, groen, zwart en wit. Badkranen kunnen ook in de badrand of de muur worden gemonteerd dus er zijn vrijwel geen belemmeringen bij het indelen van de badkamer.

Wij hebben ook de Quooker kokend water kraan.

GRAFF ametis kranen haarlem
Fimo Spillo tech badkamer kranen haarlem
Zuchetti Helm koperkleurige kranen badkamer haarlem
Zuchetti helm kranen in kleuren haarlem
Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet