Kom eens langs in de showroom

Grespania wand- en vloer tegels

Wij leveren Grespania wand, vloertegels en Coverlam met natuurgetrouwe designs direct van de fabriek dus met een prima prijs kwaliteit verhouding en korte levertijden. Natuurlijk in de meest uiteenlopende maten. Onze wand- en vloer tegels worden in de “Tegeltheek” gepresenteerd en kunnen daarom ook eenvoudig bij het uitgezochte sanitair worden gehouden om de exacte kombinatie makkelijk te kunnen maken.

Uit de honderden verschillende tegels kunt u toch snel een overzicht krijgen van de mooiste kombinatie. Zij bieden u de duurzaamste waterdichte oplossing voor uw badkamer, alle andere toegepaste materialen vragen meer (of veel meer) onderhoud. Bij tegels weet u zeker dat de badkamer er na oplevering net zo uitziet als na 10 jaar gebruik bij normaal onderhoud !

Maatvoeringen:

In ons assortiment tegels kunt u tegenwoordig ongeveer alle maten vinden. Wij hebben wand- en vloertegels van 1 x 1 centimeter maar ook van 1,2 x 3,6 meter. Maar natuurlijk ook de meer gangbare tegel maten van 30 x 60 centimeter bijvoorbeeld.

Designs

Tegels kunnen in allerlei uitvoeringen geleverd worden, als natuursteen, behang, houtlook, mozaiek, betonlook haast onbeperkte mogelijkheden de badkamer tot uw badkamer te maken. Vrijwel elk motief is leverbaar zo als licht marmer met donkere aders of haast zwart marmer met witte aders. Beide zijn volledig ongevoelig voor de schoon maak middelen die in de badkamer gebruikt worden. Voorbeelden: https://www.coverlambygrespania.com/nl/colecciones/

Tegels en vloerverwarming

Tegels zijn er vanaf 3,5 mm dikte en kunnen zelfs een voeg loze douche helpen maken en als u een gietvloer look wilt maar geen enkel risico wilt lopen met betrekking tot duurzaamheid kan dit met deze tegels ook. Natuurlijk leveren wij niet alleen badkamer tegels, voor alle ruimtes in huis hebben wij de passende tegelvloer oplossing. Met tegels kunt u ook optimaal profiteren van de vloerverwarming omdat tegels de warmte ideaal verspreiden over de tegel vloer. Verder is het onderhoud natuurlijk zeer eenvoudig door het geheel dichte oppervlak. Indringen van (vloei)stoffen zoals bij natuursteen is eigenlijk uitgesloten.

Meer info?