Project Description

Graff

Luxemarkt collecties

GRAFF, met hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin, VS, met locaties in heel Europa, wordt wereldwijd erkend vanwege zijn toonaangevende producten en unieke visie. Gesteund sinds 1922 door uitgebreide ervaring met loodgieterswerk en hardwareproductie, heeft GRAFF zichzelf gepositioneerd in de voorhoede van het ontwerpen van op ontwerpers gebaseerde collecties voor de luxemarkt.

Gebruikmakend van de nieuwste productietechnologie en dankzij een traditie van ouderwets vakmanschap, is GRAFF’s toewijding om geavanceerde collecties van topkwaliteit te creëren duidelijk in elk product.

Kom eens langs in de showroom

GRAFF kranen

Gebruikmakend van de nieuwste productietechnologie en dankzij een traditie van ouderwets vakmanschap, is GRAFF’s toewijding om geavanceerde collecties van topkwaliteit te creëren duidelijk in elk product.

GRAFF heeft meer dan 900 toegewijde professionals in dienst en heeft volledige controle over het volledige productieproces, waardoor het een echt verticaal geïntegreerde fabrikant is.

Afspraak 3D ontwerp maken?
Graff kranen bij Dicks Haarlem

GRAFF, Meridian International Group

Het moederbedrijf van GRAFF, Meridian International Group, is een ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd bedrijf en bestaat uit verschillende bedrijfseenheden. Meridian combineert strategisch een sterke Europese OEM-productiegeschiedenis voor kranen en kleppen met meer dan 30 jaar Amerikaanse uitmuntendheid in OEM-bewerkte onderdelen.

Meridian’s prestigieuze klantenportfolio omvat veel wereldwijde loodgietersbedrijven en de nummer één Amerikaanse fabrikant van motorfietsen.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet