Kom eens langs in de showroom

Douchewanden

Wij leveren douchewanden in vrijwel elke maat, we hebben standaard oplossingen maar ook maatwerk douches. Onze leveranciers leveren deze producten voorzien van een water- en vuil afstotende laag waardoor het onderhoud veel eenvoudiger wordt. In ons leveringsprogramma zitten draaideuren, vouwdeuren, schuifdeuren en eigenlijk in elke maat tot 3 meter hoog.

Ook voor een stoomcabine leveren wij de glas douchwanden op maat.

Om de kwaliteit te waarborgen leveren wij vanaf een glasdikte van 6 millimeter maar de luxere glaswanden worden geleverd in 8- en zelfs 10 millimeter dikte.

Douchecabine op maat

Douchecabines zijn leverbaar in elke denkbare vorm en maat, voor elke situatie is er een oplossing denkbaar.

Het glas kan in veel verschillende uitvoeringen worden geleverd, bijvoorbeeld als spiegel of in brons of grijs-smoke, met druppelmotief of gematteerd. Natuurlijk kiezen de meeste mensen voor transparant of helder glas om de badkamer optisch zo groot mogelijk te laten zijn. Door het gebruik van helder glas komen de gekozen douchekraan en douchekop(pen) ook mooier in beeld.

De fabrikanten die ons beleveren geven minimaal 5 maar meestal 10 jaar garantie op fabrieksfouten. Ook de nalevering van onderdelen is tot 10 jaar na aankoop gegarandeerd. Voor het maatwerk maken wij gebruik van de inmeet- en montage-dienst van de fabriek zodat het eindresultaat 100% wordt.

Douchedeuren

Douchedeuren kunnen zowel met als zonder profielen worden geleverd en het belangrijkste verschil is de verstelbaarheid van een wand met profiel. Profiel-loze doucheafscheidingen geven wel een luxere uitstraling. De profielen leveren wij in verschillende metaalkleuren omdat dit duurzamer is dan de gelakte uitvoeringen.

Meer info?