Project Description

Cleopatra

Cleopatra sinds 1966

Cleopatra B.V. is al vanaf 1966 de Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellness producten. Denk hierbij aan baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en sauna’s voor gebruik zowel in de professionele als in de thuis omgeving.

Kom eens langs in de showroom

Assortiment

Wij leveren Cleopatra vanwege deze volgende motivatie:

Ligbaden: Cleopatra is gespecialiseerd in de productie van comfortabele en diepe inbouwbaden alsmede elegante vrijstaande baden. Uitsluitend bij Cleopatra verkrijgbaar: diepe baden met ergonomische bodem waarin u tot de nek volledig ontspannen kunt liggen. Alle Cleopatra ligbaden zijn van top kwaliteit en dus ook geschikt in de professionele omgeving (hotel, scheep, fitness, en dergelijke).

Bubbelbaden: De bubbelbaden (whirlpools) van Cleopatra zijn van uitmuntende kwaliteit en gemaakt om uw lichaam optimaal te ontspannen en/of te masseren. We bieden verschillende systemen aan met een grote diversiteit aan behandelingen. Voorbeelden van bijzondere bubbelbaden zijn onder anderen: ons Extreme Wellness Back systeem met maar liefst 66 jets in de rug en ons O2 systeem dat grote hoeveelheden zuurstof in het bad stuurt! Cleopatra produceert ook hoogwaardige vrijstaande bubbelbaden.

Afspraak 3D ontwerp maken?
Cleopatra Lugano bad bij Dicks in Haarlem