Project Description

Cleopatra

Cleopatra sinds 1966

Cleopatra B.V. is al vanaf 1966 de Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellness producten. Denk hierbij aan baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en sauna’s voor gebruik zowel in de professionele als in de thuis omgeving.

Assortiment

Wij leveren Cleopatra vanwege deze volgende motivatie:

Ligbaden: Cleopatra is gespecialiseerd in de productie van comfortabele en diepe inbouwbaden alsmede elegante vrijstaande baden. Uitsluitend bij Cleopatra verkrijgbaar: diepe baden met ergonomische bodem waarin u tot de nek volledig ontspannen kunt liggen. Alle Cleopatra ligbaden zijn van top kwaliteit en dus ook geschikt in de professionele omgeving (hotel, scheep, fitness, en dergelijke).

Bubbelbaden: De bubbelbaden (whirlpools) van Cleopatra zijn van uitmuntende kwaliteit en gemaakt om uw lichaam optimaal te ontspannen en/of te masseren. We bieden verschillende systemen aan met een grote diversiteit aan behandelingen. Voorbeelden van bijzondere bubbelbaden zijn onder anderen: ons Extreme Wellness Back systeem met maar liefst 66 jets in de rug en ons O2 systeem dat grote hoeveelheden zuurstof in het bad stuurt! Cleopatra produceert ook hoogwaardige vrijstaande bubbelbaden.

Cleopatra Lugano bad bij Dicks in Haarlem
Cleopatra Vintage stoombad bij Dicks in Haarlem

Stoomcabines: Vele types cabines zijn mogelijk bij Cleopatra. Moderne glazen stoomdouches, comfortabele acryl cabines of betegelbare hamams. Cleopatra maakt uw cabine precies volgens uw specificaties met alle gewenste opties (kleurverlichting, speakers, douches etc.). Cleopatra is tevens producent van moderne en betrouwbare stoomgeneratoren die naast aangename stoom ook andere unieke functies aanbieden zoals halotherapie (zoutige stoom) en koude mist. Cleopatra produceert stoomcabines en hamams voor zowel de privé als de professionele gebruiker.

Sauna’s: Bij Cleopatra treft u altijd een (infrarood) sauna aan die helemaal bij uw wensen en (professionele) ruimte past! Dit is mogelijk, omdat Cleopatra al haar sauna’s in eigen fabriek op maat maakt. U kunt dus uit verschillende designs, houttypes en opties kiezen. Cleopatra maakt zowel simpele (maar toch robuuste) sauna’s als hele luxueuze sauna’s met moderne designs.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet