Project Description

Cerasa

Cerasa (opgericht 1983) behoort tot

‘de top van beste badkamermeubel fabrikanten’

Badmeubelen van Cerasa worden in verschillende series geproduceerd, van echt Italiaans design tot en met klassiek landelijk. De Cerasa collecties worden ontworpen om iedere gebruiker blij en tevreden te maken, passend bij de stijl van de woning en de bewoners.

Ieder meubel kan geheel naar klantwens op maat gemaakt worden. Bij elke serie van Cerasa staan twee zaken voorop. Kwaliteit en top design. Er is een enorme keus in kleuren en materialen. Elke gewenste lakkleur in hoogglans of mat is mogelijk of diverse houtfineren met houtstructuur.

Kom eens langs in de showroom

Garantie

Cerasa badkamermeubelen worden geleverd met 2 jaar garantie op productiefouten of defecten wat aangeeft hoe hoog de kwaliteit standaard is bij deze Italiaanse badmeubel fabriek. De toegepaste materialen zijn stuk voor stuk van bewezen kwaliteit. Het uitgangspunt is de duurzaamheid en dus dat de gebruiker langdurig met plezier gebruik kan maken van deze badmeubelen.

Afspraak 3D ontwerp maken?
Cerasa badkamer meubel bij Dicks in Haarlem
Cerasa badkamer meubel bij Dicks in Haarlem

Wastafelbladen

De wastafelbladen kunnen geleverd worden in standaard keramiek maten maar ook als maatwerk in hout, Solid Surface, Keramische natuursteenlook, Acryl, HPL, Deimos stone, Ecomalta, glas en kunstmarmer. En voor elk blad geldt weer keuze uit verschillende wasbakken.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel