Project Description

Kom eens langs in onze groothandel

Centrale Verwarming

Ook voor centrale verwarming kunt u bij ons terecht: wij hebben een groot assortiment verwarmingselementen en decor- en of badkamer radiatoren, waarbij de functie van de centrale verwarming niet alleen warmte maar ook verfraaiing van het interieur verzorgt.

Centrale Verwarming calculatie

De centrale verwarming berekenen wij aan de hand van de warmte-afgifte waarvoor wij indien nodig een centrale verwarming calculatie kunnen maken. Tegenwoordig wordt de vormgeving steeds belangrijker, radiatoren met bijvoorbeeld vlakke voorzijde passen veel mooier in een modern interieur.

Verwarmingselementen soorten

De centrale verwarmingselementen zijn in veel variaties leverbaar: al dan niet met omkasting (roosters en zij-bekleding), konvectoren, konvectorputten, ledenradiatoren, decorradiatoren verticaal of horizontaal, in staal of aluminium, met ronde of strakke vormgeving van heel klassiek tot design. Met name in de woonkamer kiezen steeds meer mensen voor mooier in plaats van goedkoper.

Decor radiatoren

De decor radiatoren van bijvoorbeeld Vasco of Global bieden hier prachtige mogelijk-heden. Designradiatoren kunt u tegenwoordig als interieur accent gebruiken maar ook bijna geheel onopvallend laten wegvallen tegen de achtergrond. Zowel het model als de kleurstellingen bieden hiermee opvallende mogelijkheden.

Vloerverwarming

Indien u liever helemaal geen centrale verwarming elementen in het zicht wenst is vloerverwarming een prima alternatief. Het rendement voordeel van een dergelijke lage temperatuur verwarming in combinatie met een HR-ketel of warmtepomp is behoorlijk.

Bouwpakket

Natuurlijk kunt u ook uw centrale verwarming bouwpakket bij ons betrekken, aan de hand van uw wensen berekenen wij centrale verwarming installatie waarbij u zelf de keuze heeft in de maatvoering en uiterlijk. Vooral de maat van de gebruikte elementen van de centrale verwarming is voor iedereen verschillend, denk aan kasten of ruimte onder de ramen.

Achteraf weer inleveren

Wij berekenen de centrale verwarming altijd een beetje ruimer, zodat u tijdens het bouwen niet moet stoppen om een fitting op te halen, de ongebruikte (klem)fittingen kunt u achteraf weer inleveren. Natuurlijk leveren wij niet alleen stalen leidingen, zowel koper als verschillende kunststof leidingsystemen leveren wij uit voorraad