Centrale Verwarming

Ook voor centrale verwarming kunt u bij ons terecht: wij hebben een groot assortiment verwarmingselementen en decor- en of badkamer radiatoren, waarbij de functie van de centrale verwarming niet alleen warmte maar ook verfraaiing van het interieur verzorgt.

Centrale Verwarming calculatie

De centrale verwarming berekenen wij aan de hand van de warmte-afgifte waarvoor wij indien nodig een centrale verwarming calculatie kunnen maken. Tegenwoordig wordt de vormgeving steeds belangrijker, radiatoren met bijvoorbeeld vlakke voorzijde passen veel mooier in een modern interieur.

Verwarmingselementen soorten

De centrale verwarmingselementen zijn in veel variaties leverbaar: al dan niet met omkasting (roosters en zij-bekleding), konvectoren, konvectorputten, ledenradiatoren, decorradiatoren verticaal of horizontaal, in staal of aluminium, met ronde of strakke vormgeving van heel klassiek tot design. Met name in de woonkamer kiezen steeds meer mensen voor mooier in plaats van goedkoper.

Decor radiatoren

De decor radiatoren van bijvoorbeeld Vasco of Global bieden hier prachtige mogelijk-heden. Designradiatoren kunt u tegenwoordig als interieur accent gebruiken maar ook bijna geheel onopvallend laten wegvallen tegen de achtergrond. Zowel het model als de kleurstellingen bieden hiermee opvallende mogelijkheden.

Vloerverwarming

Indien u liever helemaal geen centrale verwarming elementen in het zicht wenst is vloerverwarming een prima alternatief. Het rendement voordeel van een dergelijke lage temperatuur verwarming in combinatie met een HR-ketel of warmtepomp is behoorlijk.

Bouwpakket

Natuurlijk kunt u ook uw centrale verwarming bouwpakket bij ons betrekken, aan de hand van uw wensen berekenen wij centrale verwarming installatie waarbij u zelf de keuze heeft in de maatvoering en uiterlijk. Vooral de maat van de gebruikte elementen van de centrale verwarming is voor iedereen verschillend, denk aan kasten of ruimte onder de ramen.

Achteraf weer inleveren

Wij berekenen de centrale verwarming altijd een beetje ruimer, zodat u tijdens het bouwen niet moet stoppen om een fitting op te halen, de ongebruikte (klem)fittingen kunt u achteraf weer inleveren. Natuurlijk leveren wij niet alleen stalen leidingen, zowel koper als verschillende kunststof leidingsystemen leveren wij uit voorraad met bijbehorende fittingen of overgang stukken.

Eeuw ervaring

Omdat wij al bijna een eeuw ervaring hebben kunt u natuurlijk ook voor technische adviezen en ondersteuning bij ons terecht. Het is onwaarschijnlijk dat u bij het bouwen op een probleem stuit dat wij al niet een keer eerder hebben helpen oplossen. Het centrale verwarming-pakket wordt mits in de regio natuurlijk gratis bij u thuis bezorgd.

Indien u meer informatie wenst omtrent centrale verwarming klik op contact.

Contact gegevens

Kom eens langs in onze groothandel

De Technische Handelsonderneming levert alles op CV gebied, zoals HR-ketels, radiatoren en fittingen.

Gratis parkeren is eenvoudig onze eigen ruime parkeerplaats

Contact gegevens

Waar zijn wij gevestigd?

Dicks B.V.
Werfstraat 10,
2021 BP Haarlem

Openingstijden Groothandel

Maandag 07.00 – 17.00 uur
Dinsdag 07.00 – 17.00 uur
Woensdag 07.00 – 17.00 uur
Donderdag 07.00 – 17.00 uur
Vrijdag 07.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Waarom kiezen voor Dicks BV?

  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Afhaalbalie voor alle denkbare materialen voor de installateur, aannemer en industrie
  • Uitstekende advisering