Kom eens langs in onze groothandel

Bonfix

Messing fitwerk

BONFIX B.V. levert een ruim assortiment messing en messing verchroomde draadfittingen en neusstukken evenals messing en messing gepolijst verchroomde kraanverlengstukken onder de merknaam BONFIX.

Bonfix-messing-fitwerk
Download de brochure

Technische specificaties

De technische specificaties zijn op basis van de huidige stand van zaken. BONFIX B.V. behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande aankondiging technische specificaties aan te passen. Aan de technische specificaties zoals in deze brochure vermeld kunnen geen rechten ontleend worden.

ALGEMEEN BONFIX draadfittingen zijn koppelstukken om een water- en luchtdichte verbinding te maken tussen toestellen, appendages en buizen.

TOEPASSING BONFIX draadfittingen, neusstukken en kraanverlengstukken zijn ontwikkeld om toegepast te worden in waterleidinginstallaties, persluchtinstallaties en CV-installaties. De fittingen zijn geschikt om toestellen, appendages en koppelingen met elkaar te verbinden. De lokale voorschriften voor de diverse toepassingsgebieden dienen in acht te worden genomen. Andere toepassingsmogelijkheden zijn uitsluitend toegestaan, afhankelijk van druk/ temperatuur en medium, na schriftelijke toest