Project Description

Kom eens langs in onze groothandel

Bonfix

Messing fitwerk

BONFIX B.V. levert een ruim assortiment messing en messing verchroomde draadfittingen en neusstukken evenals messing en messing gepolijst verchroomde kraanverlengstukken onder de merknaam BONFIX.

Bonfix-messing-fitwerk
Download de brochure

Technische specificaties

De technische specificaties zijn op basis van de huidige stand van zaken. BONFIX B.V. behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande aankondiging technische specificaties aan te passen. Aan de technische specificaties zoals in deze brochure vermeld kunnen geen rechten ontleend worden.

ALGEMEEN BONFIX draadfittingen zijn koppelstukken om een water- en luchtdichte verbinding te maken tussen toestellen, appendages en buizen.

TOEPASSING BONFIX draadfittingen, neusstukken en kraanverlengstukken zijn ontwikkeld om toegepast te worden in waterleidinginstallaties, persluchtinstallaties en CV-installaties. De fittingen zijn geschikt om toestellen, appendages en koppelingen met elkaar te verbinden. De lokale voorschriften voor de diverse toepassingsgebieden dienen in acht te worden genomen. Andere toepassingsmogelijkheden zijn uitsluitend toegestaan, afhankelijk van druk/ temperatuur en medium, na schriftelijke toestemming van BONFIX B.V.

TECHNISCHE GEGEVENS De BONFIX draadfittingen van standaard messing worden vervaardigd van het beste messing. De rechte fittingen van CuZn39Pb3 en de persdelen van CuZn4OPb2. Weggewerkte, in de grond gelegde verbindingen of verbindingen welke zich in een voor messing agressief milieu bevinden, dienen afdoende te worden beschermd.

Installatievoorschriften

Schroefdraad eerst ontdoen van verontreinigingen. De schroefdraden vervolgens (met de draad mee) omwikkelen met hennep, kit of teflon PTFE tape. Schroefdraden in elkaar draaien. Hennep is alleen toepasbaar voor CV-installaties.

KWALITEITSKEURMERK De BONFIX draadfittingen, neusstukken en kraanverlengstukken hebben géén kwaliteitskeurmerk

Contact gegevens

Kom eens langs in onze groothandel

De Technische Handelsonderneming levert alles op CV gebied, zoals HR-ketels, radiatoren en fittingen.

Gratis parkeren is eenvoudig onze eigen ruime parkeerplaats

Contact gegevens

Waar zijn wij gevestigd?

Dicks B.V.