Project Description

Kom eens langs in de showroom

Badmeubelen

De ideale manier om alle spullen op te ruimen, wastafel-onderkasten, spiegelkasten, hoge kasten en midden-kasten inbouw-kasten of opbouw-kasten alles is mogelijk. Onze badkamer-meubels worden bijvoorbeeld met een keramische meubelwastafel geleverd maar ook met corianbladen, glazenbladen, natuurstenenbladen maar ook met opbouwkommen.

De meeste badkamerkasten zijn wandhangend maar staande badmeubelen zijn ook leverbaar.

Wastafelmeubels

Wastafelmeubels kunnen in bijna elke kleur en maat geleverd worden, maatwerkmeubels of standaardmaten alles kan. Wij hebben spiegelkasten met verlichting erop of erin, in hout of aluminium met deuren, laden, binnenspiegels, vergrootspiegels en van eenvoudig tot superluxe waaraan niets meer aan het medicijnkastje doet denken. Natuurlijk zijn onze spiegelkasten voorzien van spiegelkastlampen en contactdozen zodat het electra gelijk in orde is.

Zijkasten

De zijkasten kunnen met legplanken, laden glasplanken en waskorf worden uitgevoerd. Om te openen leveren wij greeploze meubels, badmeubels met grepen, push-open of e-motion- electrisch openende deuren of laden.

Hout of ral

Badkamer meubels kunnen natuurlijk ook in veel verschillende houtkleuren worden geleverd maar vaak ook op ral-kleur nummer en kunnen met lades of deuren worden uitgevoerd.

Waterbestendig

Veel van onze fabrikanten gebruiken waterbestendige houtmaterialen maar ook volledig corian meubels zijn mogelijk. Deursluitingen zijn vrijwel alleen maar in soft-close uitgevoerd door deurdempers of scharnierdempers toe te passen. Als waskom passen we opbouwkommen, en onderbouwkommen toe net als gootwastafels en volledig keramische wastafels, corian platen of natuursteen of composiet bladen.

Zowel erg praktisch als echt design badmeubels vindt u in ons assortiment met enkelebak maar ook dubbelebak voor één of twee persoonsgebruik.

Meer info?
Badkamer meubels Haarlem
Badkamer meubels Haarlem
Badkamer meubels Haarlem
Badkamer meubels Haarlem
Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet