Kom eens langs in de showroom

Badmeubelen

De ideale manier om alle spullen op te ruimen, wastafel-onderkasten, spiegelkasten, hoge kasten en midden-kasten inbouw-kasten of opbouw-kasten alles is mogelijk. Onze badkamer-meubels worden bijvoorbeeld met een keramische meubelwastafel geleverd maar ook met corianbladen, glazenbladen, natuurstenenbladen maar ook met opbouwkommen.

De meeste badkamerkasten zijn wandhangend maar staande badmeubelen zijn ook leverbaar.

Wastafelmeubels

Wastafelmeubels kunnen in bijna elke kleur en maat geleverd worden, maatwerkmeubels of standaardmaten alles kan. Wij hebben spiegelkasten met verlichting erop of erin, in hout of aluminium met deuren, laden, binnenspiegels, vergrootspiegels en van eenvoudig tot superluxe waaraan niets meer aan het medicijnkastje doet denken. Natuurlijk zijn onze spiegelkasten voorzien van spiegelkastlampen en contactdozen zodat het electra gelijk in orde is.

Zijkasten

De zijkasten kunnen met legplanken, laden glasplanken en waskorf worden uitgevoerd. Om te openen leveren wij greeploze meubels, badmeubels met grepen, push-open of e-motion- electrisch openende deuren of laden.

Hout of ral

Badkamer meubels kunnen natuurlijk ook in veel verschillende houtkleuren worden geleverd maar vaak ook op ral-kleur nummer en kunnen met lades of deuren worden uitgevoerd.

Waterbestendig

Veel van onze fabrikanten gebruiken waterbestendige houtmaterialen maar ook volledig corian meubels zijn mogelijk. Deursluitingen zijn vrijwel alleen maar in soft-close uitgevoerd door deurdempers of scharnierdempers toe te passen. Als waskom passen we opbouwkommen, en onderbouwkommen toe net als gootwastafels en volledig keramische wastafels, corian platen of natuursteen of composiet bladen.

Zowel erg praktisch als echt design badmeubels vindt u in ons assortiment met enkelebak maar ook dubbelebak voor één of twee persoonsgebruik.

Meer info?