Kom eens langs in de showroom

Badkamer voorbeelden

Wij maken gebruik van een 3D computerprogramma om op voorhand al een beeld van uw nieuwe badkamer te krijgen en onze interieurarchitecte kan u bijstaan met het ontwerp.

Assortiment

De mogelijkheden voor exclusiviteit zijn verzekerd met merken als: Antonio Lupi, Cosmic, NotOnlyWhite (Marike Andeweg), Rexa Design, Graff, Fantini, Zuchetti, Dornbracht, Axor, Duravit, Cleopatra, Marike, Vasco, Vola en Keuco, Rapsel, Windsor. Voor badkamermeubelen, geheel naar uw wensen op maat leverbaar, zijn wij leverancier van o.a. Assenti, Cerasa, Cosmic en Marlin . Ook voor de nieuwste trend in badkamerland, een stoomcabine of sauna, kunt u bij ons terecht.

Whirlpool

Het gebruik van een whirlpool is voor veel mensen het toppunt van ontspannen en wij selecteren de baden op duurzaamheid maar ook op geluid-productie. Deze baden zijn voorzien van luchtjets en/of waterjets die voor een badmassage zorgen tijdens gebruik.

Ontwerpers/designers

Wij leveren o.a. producten ontworpen door:
Arne Jacobsen (Vola ), Stefano Giovannoni (Alessi), Adri Hazebroeck (A3 studio), Marike Andeweg, Sieger design (o.a.Dornbracht) Phillipe Starck (Axor-Duravit), Prospero Rasulo (Antonio Lupi), Antonio Citterio (Axor-Keramag), Jean Maria Massaud (Axor).Vloertegels, wandtegels en decorradiatoren completeren ons assortiment en tevens kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies over de juiste warmwatervoorziening en een cv-installatie. Kijk ook eens bij onze showroomopruiming.

Met uw auto op onze gratis parkeerplaats en een kopje koffie, komt u in alle rust tot de juiste beslissing!

Meer info?