Project Description

Kom eens langs in de showroom

Baden

Vanuit het verleden is baden al een beproefde manier van ontspannen in de badkamer, wij leveren van kinderbad tot en met whirlpool van verschillende merken waaronder bijvoorbeeld: Cleopatra, Artweger, Xenz, NotOnyWhite, Antonio Lupi.

Assortiment

Baden in rechthoek, rond, vijfhoek, met vlakke douchebodem of een echt wellnessbad alles is mogelijk. Het bad wordt voor ontspanning maar ook als kinder was/speelplek gebruikt en is leverbaar als spabad, hydropool met badverwarming en kleurlicht.

In het assortiment zitten ook inloopbaden die eigenlijk een douchebad zijn, eigenlijk een bad met deur. Dit bad wordt ingezet als de ene gebruiker een douche wil en de andere een bad terwijl de badkamer niet die maat heeft, maar ook als seniorenbad. Wij leveren acrylbaden maar ook corianbaden en solidsurfacebaden en plaatstalen baden zijn ook nog beschikbaar. Onze baden worden op kwaliteit geselecteerd en worden in Europa geproduceerd zodat de milieu-normen gerespecteerd worden.

Whirlpool

Het gebruik van een whirlpool is voor veel mensen het toppunt van ontspannen en wij selecteren de baden op duurzaamheid maar ook op geluid-productie. Deze baden zijn voorzien van luchtjets en/of waterjets die voor een badmassage zorgen tijdens gebruik.

Inbouwbad

Behalve inbouwbaden leveren wij ook vrijstaande baden en designbaden van verschillende materialen en ontwerpers. Zelfs de klassiekers als baden op poten zijn leverbaar. Voor het echte ontspannen adviseren wij diepe baden zodat je geheel onder water kunt zitten en de badlengte moet afgestemd worden op de gebruiker en niet op de badkamermaat. Baden zijn nog in verschillende kleuren leverbaar maar gewoonlijk glanswit of matwit.

Bad en douche in één

De Twinline van Artweger bad en douche in één meer over lezen.

Meer info?
Not Only White black bath
Cleopatra_WellPool bij Dicks in Haarlem
Grespania tegels -Calacata-Coverlam
Cleopatra Lugano bad bij Dicks in Haarlem
Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in sanitair en tegels
  • Luxe merken voor een eerlijke prijs
  • Met uw auto op onze gratis parkeerplaats
  • Showroom in Haarlem
  • Naast alle grote design merken ook design sanitair dat je niet overal ziet