Project Description

Assenti

Assenti badmeubelen in Haarlem

Assenti badmeubelen in Haarlem is sinds 1994 een gevestigde waarde in de sanitaire sector omdat Water en badkamers in hun DNA zit ingebakken. Group Nivelles is permanent bezig met innovatie, kwaliteit en design. Assenti bad kamer meubelen zijn een perfecte weerspiegeling van onze voorliefde voor interieur vormgeving en innovatie. Vooral de moderne strakke designs worden gecombineerd met zo veel mogelijk opberg ruimte in de onder kasten door het zeer innovatieve afvoer systeem waardoor er veel meer kast ruimte in de wastafel meubelen ontstaat.

Kom eens langs in de showroom

Keuze opties van Assenti

Onze leverancier maakt hun wastafels van Solid-Surface, Natuursteen of Composiet in veel verschillende kleuren om een mooie kombinatie met de kasten te kunnen maken. De onderkasten zijn in veel hout, melamine en lak kleuren te bestellen en zijn leverbaar, in de voor de Nederlandse Badkamer, zeer bruikbare maatvoeringen.

Maatvoeringen

Voor de kleinere dus echte 30-er jaren badkamers biedt Assenti ook design badkamer meubelen.  Een meubel diepte kan al beginnen bij 38 centimeter en wordt in verschillende maten geproduceerd. Het is tevens mogelijk om wanneer de maatvoering erom vraagt een meubel op de juiste maat te laten maken. In onze showroom hebben wij vrijwel elk model van Assenti gepresenteerd. Dus ook in de variaties in kleur en uitvoering zoals wastafels van Solid Surface of Composiet maar ook van echt Graniet in verschillende bewerkingen.

Afspraak 3D ontwerp maken?
Assenti-badkamer-meubel bij Dicks badkamers in Haarlem

Stijlen

Om onze Assenti badmeubelen perfect in uw badkamerinterieur te laten passen, zijn hun modellen opgedeeld in verschillende stijlen: Avant Garde, Cottage, Heritage en Industrial. Deze uiteen lopende stijlen vormen een leidraad in uw stijlkeuze en de basis van het karakter van uw woning zie: Assenti stijlen

Assenti produceert zoveel mogelijk zelf omdat zij er van overtuigd zijn dat ze dan de hoogst mogelijke kwaliteit  kunnen bieden.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel

Waarom kiezen voor Dicks?

  • Ruim assortiment in