Project Description

Artweger

De succesfactor van Artweger luidt innovatie

‘Deze producent uit Oostenrijk maakt veel douchewanden van hoge kwaliteit’

De succesfactor van Artweger luidt innovatie die gepaard gaat met kwaliteit en functioneel design. Met deze strategie en een veelvoud aan innovatieve oplossingen heeft Artweger zich ontwikkeld tot een topbedrijf op het gebied van douchewanden en multifunctionele douches.

De firma Artweger is een familiebedrijf dat gevestigd is in Bad Ischl (Salzkammergut) en dat 210 medewerkers heeft, waarvan er 180 werken in het moederbedrijf in Bad Ischl. Het bedrijf heeft filialen in Duitsland en Slowakije. Veel douchewanden worden in de fabriek in Bad Ischl geproduceerd, waarvan bijna elke tweede wordt geëxporteerd. De voornaamste afnemerlanden zijn Duitsland, Zwitserland, de Benelux, Frankrijk, Polen en Hongarije.

Kom eens langs in de showroom
Download brochure Artweger Twinline

Twinline baden

Bij ons in de showroom vindt u de meer bijzonder producten zoals de Twinline baden, Artweger Twin-line baden zijn de beste oplossing om in bad te douchen. De Twinline baden zijn voorzien van een douchewand die ook de toegangsdeur is zodat de instap bijzonder laag en daarom comfortabel en veilig is.

De TWINLINE 2 is douche en badkuip in één. Met haar bijna gelijkvloerse instap naar de douche- en badruimte biedt ze ook voor kleinere badkamers uitstekend comfort. Door haar mechanische sluitsysteem en de klassieke vorm van de badkuip, is de TWINLINE 2 bij uitstek geschikt voor het bijzonder snel en ongecompliceerd omruilen van de badkuip.

De oplossing voor een bad en douche in één die wel prettig in gebruik is en toch geen extra ruimte vraagt. De afdichting zorgt 5 jaar gegarandeerd voor een waterdichte afsluiting en wanneer deze wordt vervangen gaat opnieuw de 5 jaar garantie op lekkage in. De Twin-line baden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten.

Afspraak 3D ontwerp maken?
Artweger stoom-douche cabine in 1 bij Dicks badkamers in Haarlem

Artweger stoomdouche

Wij leveren ook de Artweger stoomcabines, deze “Turkse” stoombaden  zijn zeer geschikt voor de Nederlandse, dus compactere badkamers. Stoomcabines zijn nog altijd de oplossing om in een beperkte ruimte een maximum aan comfort te leveren.

Stoombaden zijn niet alleen zeer ontspannend maar dragen ook bij aan een betere gezondheid door bijvoorbeeld de betere doorbloeding van het lichaam en de mogelijkheid de luchtwegen te openen door toevoeging van geurstof zoals eucalyptus. Stoomcabines van Artweger worden geleverd in de maten tot ongeveer 120×90 cm dus goed toe te passen en een Nederlandse badkamer.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel