Project Description

Artweger

De succesfactor van Artweger luidt innovatie

‘Deze producent uit Oostenrijk maakt veel douchewanden van hoge kwaliteit’

De succesfactor van Artweger luidt innovatie die gepaard gaat met kwaliteit en functioneel design. Met deze strategie en een veelvoud aan innovatieve oplossingen heeft Artweger zich ontwikkeld tot een topbedrijf op het gebied van douchewanden en multifunctionele douches.

De firma Artweger is een familiebedrijf dat gevestigd is in Bad Ischl (Salzkammergut) en dat 210 medewerkers heeft, waarvan er 180 werken in het moederbedrijf in Bad Ischl. Het bedrijf heeft filialen in Duitsland en Slowakije. Veel douchewanden worden in de fabriek in Bad Ischl geproduceerd, waarvan bijna elke tweede wordt geëxporteerd. De voornaamste afnemerlanden zijn Duitsland, Zwitserland, de Benelux, Frankrijk, Polen en Hongarije.

Kom eens langs in de showroom
Download brochure Artweger Twinline

Twinline baden

Bij ons in de showroom vindt u de meer bijzonder producten zoals de Twinline baden, Artweger Twin-line baden zijn de beste oplossing om in bad te douchen. De Twinline baden zijn voorzien van een douchewand die ook de toegangsdeur is zodat de instap bijzonder laag en daarom comfortabel en veilig is.

De TWINLINE 2 is douche en badkuip in één. Met haar bijna gelijkvloerse instap naar de douche- en badruimte biedt ze ook voor kleinere badkamers uitstekend comfort. Door haar mechanische sluitsysteem en de klassieke vorm van de badkuip, is de TWINLINE 2 bij uitstek geschikt voor het bijzonder snel en ongecompliceerd omruilen van de badkuip.

De oplossing voor een bad en douche in één die wel prettig in gebruik is en toch geen extra ruimte vraagt. De afdichting zorgt 5 jaar gegarandeerd voor een waterdichte afsluiting en wanneer deze wordt vervangen gaat opnieuw de 5 jaar garantie op lekkage in. De Twin-line baden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten.

Afspraak 3D ontwerp maken?