Project Description

Antonio Lupi

Staat voor tijdloos Italiaans Design

Elke badkamer bestaat standaard uit een aantal items en het Toscaanse familiebedrijf Antonio Lupi heeft op elk van deze items haar unieke stempel gezet. Het resultaat zijn prachtig vorm gegeven baden, douchecabines, badkamermeubels, wastafels, accessoires en meer. Tijdloos Italiaans topdesign van zeer hoge kwaliteit, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende architecten, kunstenaars en ontwerpers.

Kom eens langs in de showroom

Antonio Lupi

Antonio begreep al vroeg de kracht van wat ‘made in Italy’ kon uitstralen. Industrieel ontwerp, in combinatie met ambachtelijk handwerk, maakt dat Antonio tot de top van sanitair ontwerpers behoort.

In de jaren 80, toen het familiebedrijf zich steeds verder uitbreidde, werd innovatie en design steeds belangrijker. In die periode werden verschillende architecten en designers aan het bedrijf verbonden en werden er vele jonge ontwerpers gestimuleerd door middel van ontwerpwedstrijden.

Tegenwoordig heeft Antonio een showroom speciaal onderzoek en innovatie. In dit centrum vindt u een bibliotheek en ontmoetingsruimtes, en ontwerpruimtes voor jonge ontwerpers. Op deze manier heeft Antonio altijd de nieuwste design onder handbereik.

Afspraak 3D ontwerp maken?
antonio lupi wastafel