Project Description

Antonio Lupi

Staat voor tijdloos Italiaans Design

Elke badkamer bestaat standaard uit een aantal items en het Toscaanse familiebedrijf Antonio Lupi heeft op elk van deze items haar unieke stempel gezet. Het resultaat zijn prachtig vorm gegeven baden, douchecabines, badkamermeubels, wastafels, accessoires en meer. Tijdloos Italiaans topdesign van zeer hoge kwaliteit, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende architecten, kunstenaars en ontwerpers.

Kom eens langs in de showroom

Antonio Lupi

Antonio begreep al vroeg de kracht van wat ‘made in Italy’ kon uitstralen. Industrieel ontwerp, in combinatie met ambachtelijk handwerk, maakt dat Antonio tot de top van sanitair ontwerpers behoort.

In de jaren 80, toen het familiebedrijf zich steeds verder uitbreidde, werd innovatie en design steeds belangrijker. In die periode werden verschillende architecten en designers aan het bedrijf verbonden en werden er vele jonge ontwerpers gestimuleerd door middel van ontwerpwedstrijden.

Tegenwoordig heeft Antonio een showroom speciaal onderzoek en innovatie. In dit centrum vindt u een bibliotheek en ontmoetingsruimtes, en ontwerpruimtes voor jonge ontwerpers. Op deze manier heeft Antonio altijd de nieuwste design onder handbereik.

Afspraak 3D ontwerp maken?
antonio lupi wastafel
Antonio Lupi

Assortiment

In het assortiment vindt u niet alleen design wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen.

De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken ons aanbod echt compleet.

Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer u in toilet of design badkamer ook nastreeft, Antonio Lupi inspireert u graag.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte, vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Afspraak maken

Wilt u het sanitair bekijken?

Kom dan langs in onze showroom in Haarlem!

Openingstijden showroom

Maandag alleen in noodsituaties op afspraak
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Bekijk hier de openingstijden van onze groothandel