Twee afdelingen

Wij zijn een regionale handelsonderneming met twee afdelingen

Dicks BV De technische afdeling met afhaalbalie waar we eigenlijk alle denkbare materialen voor die de installateur, aannemer, industrie en bijvoorbeeld onderhoudsdiensten hebben
Contact met de afhaalbalie?

1.

De technische afdeling met afhaalbalie waar we eigenlijk alle denkbare materialen voor die de installateur, aannemer, industrie en bijvoorbeeld onderhoudsdiensten hebben. Onze gratis parkeerplaats maakt het afhalen makkelijk.

Onze kracht is het breede en diepe assortiment en de kennis van de producten. Wij weten ook wat er in de verpakking zit in plaats van alleen een artikelnummer. Ons bedrijf bestaat sinds 1908 en heeft nog de ouderwetse service instelling naar de klanten. Voor het bezorgen van orders kunt u ook altijd een beroep op ons doen, wij bezorgen dagelijks in de regio.

De Technische Handelsonderneming levert alles op CV gebied, zoals HR-ketels, radiatoren en fittingen. Slangen voor alle denkbare toepassingen van tuinslang tot hoge-druk olieslang. Regelaparatuur, pompen, pakkingen, slangkoppelingen, klemfittingen, vloerverwarming, konvektorputten, designradiatoren, riool met alle denkbare fittingen zowel lijm als rubberdichting, hogedruk pvc, gereedschappen en chemische hulpmiddelen. Wij hebben eigenlijk alles wat betrekking heeft met vloeistof en-of gas behandeling.

Onze klanten zijn bijvoorbeeld installateurs, aannemers, gemeenten, brandweer, ziekenhuizen en instellingen, waterleidingbedrijven, het Hoogheemraadschap, agrarische bedrijven maar ook de doe-het-zelver vind bij ons een oplossing.

In Kennemerland en omgeving hebben wij de naam dat als wij het niet hebben u het wel vergeten kunt.

Saweg lidOmdat wij Saweg lid zijn en samen met een aantal collega groothandels inkopen kunnen wij naast de beste service ook de beste prijzen bieden.

Exclusieve badkamers

Een design badkamer binnen uw budget

2.

De sanitair afdeling die momenteel de grootste showroom in Kennemerland heeft is ook voor professionals toonaangevend. Wij hebben als motto “een exclusieve badkamer binnen uw budget”.

In onze toonzaal hebben wij een groot aanbod met als basis de maten van de Hollandse (Randstad) badkamer. Voor het badkamerontwerp  gebruiken wij een 3D computerprogramma waardoor u het idee krijgt in de toekomstige badkamer te lopen. Verder kunt u onze interieur architecte altijd om hulp vragen voor de inrichting van de ruimte. Ons (eerste) vrijblijvende gesprek is gratis, wanneer u een ontwerp en inrichting-advies wenst met een daaraan gekoppelde offerte vragen wij een bijdrage van € 200,= die bij opdracht van het orderbedrag wordt afgetrokken.

Een sterk punt van ons zijn de nauwe banden met de installatiewereld door onze technische groothandel, waardoor wij ook weten hoe de technische problemen kunnen worden opgelost. In ons aanbod vind u mogelijkheden van een exclusieve badkamer tot een basismodel maar wel de kwaliteit van de producten als uitgangspunt.

Omdat wij van mening zijn dat de nieuwe badkamer zeker 10-15 jaar mee moet kunnen kiezen wij onze leveranciers zeer zorgvuldig, garantieperiodes die de fabrikanten geven zijn daarin een duidelijke indicatie van de kwaliteit, wanneer ze 10 jaar op hun producten geven krijgt u ook de kwaliteit waar u blij van wordt.

Om de badkamer compleet te maken bieden wij u in onze Tegeltheek een ruime sortering wand- en vloertegels met honderden keuze combinaties. Parkeren is eenvoudig en gratis op onze eigen ruime parkeerplaats.